Zin van de zomer serie: Must-See Musea in de VS

08.13.2024
Zin van de zomer serie: Must-See Musea in de VS

Zomergevoel, week 3

Als modern Amerikaans parfumhuis zijn we verheugd om het startschot te geven voor onze 'Sense of Summer' serie, voorheen bekend als Summer Fridays. Het hele seizoen door ontdekken we verborgen pareltjes in de VS die je 5 zintuigen zullen prikkelen.

 Deze week vervolgen we onze serie met "zicht". Pak je favoriete Book en ga met ons mee op een tour langs onze favoriete musea en kunstgalerijen in de VS. Geloof ons, deze zijn het waard om van dichtbij te bekijken.

Muziekinstrumentenmuseum, AZ

Muziek is de taal van de ziel en Bob Ulrich bracht deze verbinding tot leven door middel van een nieuw soort museum dat bekend staat als Het Muziekinstrumentenmuseum (MIM).

MIM is gevestigd in Phoenix, Arizona, en wordt gevierd als "The World's Only Global Musical Instrument Museum". Het museum laat de verschillende instrumenten zien die door mensen over de hele wereld worden bespeeld.

Tijdens je bezoek kun je meer dan 7.500 instrumenten uit meer dan 200 landen en gebieden bekijken. Met zijn meeslepende tentoonstellingen, ontroerende concerten en educatieve programma's is dit muziekmuseum in de VS verrijkend, inspirerend en leuk voor alle leeftijden.

Art Omi, NY

Er is zoveel te zien en te doen in dit unieke kunstcentrum dat geen twee reizen hetzelfde zullen zijn. Gelegen op 120 hectare in de Hudson Valley in New York, Art Omi de thuisbasis van de verbazingwekkende werken van hedendaagse kunstenaars en architecten.

Terwijl je rondloopt en op verkenning uitgaat, vind je een reeks niet te missen, grootschalige werken in de natuur, plus een galerie van 1500 vierkante meter. In het Sculpture & Architecture Park zijn meer dan 60 werken te zien, jaarlijks worden er stukken toegevoegd of uitgewisseld.

Kunstgaleries in Chelsea, NY

Als je een sightseeingavontuur in NYC aan het plannen bent, raden we je aan om wat tijd te nemen om door Chelsea te wandelen en de honderden kunstgalerieën in de buurt te bekijken.

Tijdens het galerie-shoppen zie je hedendaagse kunst van wereldklasse, openingen van tentoonstellingen, evenementen en meer in de toonaangevende galerieën en exposities in Chelsea, dat algemeen bekend staat als de kunstwijk van Manhattan.

Wat spuiten

Met noten van frisse eucalyptus, warm sandelhout en fris cederhout is Book Expressive een perfecte aanvulling op een museumbezoek. Het roept de spanning op van het ontdekken van nieuwe kunst en het genieten van rustige momenten van reflectie.

Nu winkelen

Laat een reactie achter

Opgelet, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd