Wil je een Frisse Geur voor de Lente? Onze Tips om de Perfecte Geur te Ontdekken

04.20.2022
Wil je een Frisse Geur voor de Lente? Onze Tips om de Perfecte Geur te Ontdekken
De lente is (officieus) het meest verwachte seizoen van het jaar.

De zware lagen en winterkou zijn eindelijk verdwenen en we kunnen de ramen openzetten voor wat frisse lucht, meer tijd buiten doorbrengen en onze wintergarderobe inruilen voor iets lichters.

Onze geurkeuze is een ander ritueel dat vaak verandert met de lente. De diepe, weelderige geuren van de winter worden vaak ingeruild voor iets lichts en fris dat het seizoen weerspiegelt.

Als je op zoek bent naar een nieuwe lentegeur, zijn hier onze tips om je neus naar de perfecte geur te leiden.

Zoek naar geuren die de natuur nabootsen.
Goede kandidaten zijn noten van helder groen, zoete bloemen, sappige citrusvruchten en frisse kruiden. Net als de lente roepen deze noten een gevoel op van vernieuwing en verkwikking. Begin met noten die je al kent als eerste stap in de goede richting.

Zoek geuren die je intuïtief doen denken aan je favoriete bezigheden.
Van alle vijf zintuigen is geur het sterkst verbonden met herinneringen. Als je kindertijd bestond uit het aantrekken van regenlaarzen en springen in plassen, ga dan op zoek naar een geur met een dauwachtige aquatische noot. Als je altijd graag in de buurt van bomen en de natuur was, kies dan een geur die meer groen en aards is.

Ga Personal.
Als je favoriete geur geen traditionele "lente" noten heeft, of als je geïnteresseerd bent in een lichtere geur voor de lente, probeer dan dezelfde geur in de Personal versie. 

Personal geuren hebben dezelfde familiale identiteit als hun Expressive en Bold tegenhangers, maar zijn opnieuw gecreëerd door lichte, moleculaire noten toe te voegen om hun projectie te verminderen. Noten die zijn gebruikt in Personal geuren zoals Skin Musk en Iso E Super zijn licht, luchtig en perfect voor de lente.

Volg onze aanbevelingen.
Kijk naar je huidige dagelijkse kledinggeuren als leidraad. Als je een bloemengeur gebruikt omdat je geen genoeg kunt krijgen van een bepaalde bloei, of je blijft al weg van citrusvruchten, volg dan wat je weet dat wel (en niet) werkt.

Maar als je nog steeds niet zeker weet waar je moet beginnen, hebben we een geurgids voor de lente met zorgvuldig geselecteerde aanbevelingen.

Laat een reactie achter

Opgelet, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd