Gevoel voor de zomer: Prachtige wandelroutes in de VS

08.27.2024
Gevoel voor de zomer: Prachtige wandelroutes in de VS

Zomergevoel, week 4

 

Als modern Amerikaans parfumhuis zijn we verheugd om het startschot te geven voor onze 'Sense of Summer' serie, voorheen bekend als Summer Fridays. Het hele seizoen door ontdekken we verborgen pareltjes in de VS die je 5 zintuigen zullen prikkelen.

 

Nu de zomer ten einde loopt, sluiten we onze serie af met "touch". Bewaar je favoriete versie van Moss binnen handbereik en verken samen met ons de beste wandelroutes in de VS.

 

Big Sur, CA

Erkend als een van 's werelds meest onvergetelijke kustlijnen, Big Sur heeft ongeveer 90 mijl aan sequoia's, ruige kliffen en schilderachtige uitzichten.

Big Sur ligt in de buurt van Carmel-by-the-Sea aan de kronkelende Highway 1 en is een van de beste plekken om in contact te komen met de natuur, van de afgelegen baai tot de torenhoge sequoia's. Bovendien vind je hier de Bixby Bridge, een van de meest gefotografeerde bruggen van Californië. Bovendien vind je hier de Bixby Bridge, een van de meest gefotografeerde bruggen van Californië.

Voel de aanraking van de rotsen onder je voeten terwijl je geniet van het geweldige uitzicht. Er zijn tal van wandelpaden langs deze bestemming aan de westkust, zodat je route vol spannende dingen zit om te doen tijdens je bezoek.

Nationaal bos White Mountain, NH

Gelegen in New Hampshire en het westen van Maine, White Mountain National Forest is de thuisbasis van verschillende wandelpaden, serene bergmeren en majestueuze landschappen.

Je krijgt echt een gevoel voor avontuur op deze bestemming van 800.000 hectare die bekend staat om de beste recreatiemogelijkheden in het noordoosten.

Er zijn tal van activiteiten die alle 5 zintuigen aanspreken. Of je nu de paden bewandelt en het uitdagende terrein bedwingt of sneeuwschoenwandelt in de winter, je vindt het hele jaar door wel iets om van te genieten.

Deadman's Pass Trail, Arizona

Het is geen verrassing dat Arizona de thuisbasis is van verbazingwekkende bergketens en natuurlijke rotsformaties, en Deadman's Pass Trail is daarop geen uitzondering.

Deadman's Pass, gelegen in de buurt van Sedona in het Coconino National Forest, is een 9,6 mijl lang pad dat leidt naar de beeldschone Duivelsbrug.

Ondanks zijn naam biedt deze natuurlijke zandstenen brug een hemels uitzicht en wordt hij beschouwd als de meest gefotografeerde natuurlijke boog van Sedona.

Hoewel het wordt beschouwd als een gematigde uitdagende wandeling, is het een van onze favoriete wandelroutes om de ware schoonheid van de natuur te voelen.

Wat spuiten

Adem thuis de buitenlucht in. Met noten van eikenmos, cederhout en petitgrain is Moss Expressive een frisse en aardse geur die je meteen meeneemt naar de meest gewilde wandelroutes. Net als een natuurwandeling bij zonsopgang voelt deze geur koel, schoon en verkwikkend aan.

Nu winkelen

Laat een reactie achter

Opgelet, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd