Zin in de zomer: Ontkurken van schitterende wijnhuizen in de VS

07.29.2024
Zin in de zomer: Ontkurken van schitterende wijnhuizen in de VS

Zomergevoel, week 2

 

Als modern Amerikaans parfumhuis zijn we verheugd om het startschot te geven voor onze 'Sense of Summer' serie, voorheen bekend als Summer Fridays. Het hele seizoen door ontdekken we verborgen pareltjes in de VS die je 5 zintuigen zullen prikkelen.

 

We vervolgen onze serie met "proeven". Pak je wijnglas en ga met ons mee op ontdekkingstocht naar onze favoriete wijnmakerijen in de VS. Je kunt bijna de fruitige smaken proeven terwijl je geniet van het uitzicht.

Wölffer Wijngaard, NY

Genesteld in het hart van de Hamptons op Long Island, New York, vindt u Landgoed Wölffer.

Het is een schilderachtige wijngaard van 55 hectare die bekend staat om zijn brede selectie rosèwijnen uit Long Island, de Provence en Argentinië.

Naast de wijn biedt Wölffer Estate een weids uitzicht over de wijngaard, een proeflokaal in Toscaanse stijl en culturele evenementen, waardoor het een populair wijnhuis is om te bezoeken in de VS.

Johan Wijngaarden, OR

Johan Wijngaarden ligt in de Willamette Valley van Oregon. Dit wijnhuis van 87 hectare wordt alom erkend voor zijn inzet voor biologisch-dynamische landbouwmethoden, met de nadruk op duurzaamheid en natuurlijke wijnproductie.

Terwijl je hier bent, kun je je smaakpapillen trakteren op een verkennende proeverij, waar je kunt nippen en proeven van een vlucht van hun onlangs uitgebrachte wijnen.

Arrington Wijngaarden, TN
Welkom in Nashville's Wijnland. Arrington Wijngaarden, mede-eigendom van Country-artiest Kix Brooks, ligt ongeveer 25 mijl ten zuiden van Nashville, Tennessee.
Dit 95 hectare grote landgoed staat bekend om zijn bekroonde wijnen en prachtige uitzichten en biedt 16 hectare wijngaarden, vijf proeflokalen en livemuziek in het weekend.

Wat spuiten


Met noten van perfect rijpe aardbei, rabarber en frambozenpulp raden we je aan om je wijnproeverij te combineren met Juice Expressive. Eén vleugje brengt je meteen naar je favoriete wijnmakerij, en net als de fruitige smaken van je favoriete glas, doet het je watertanden als je er alleen al aan denkt.

Nu winkelen

Laat een reactie achter

Opgelet, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd