Zin in de zomer: 3 prachtige stranden in de VS

07.16.2024
Zin in de zomer: 3 prachtige stranden in de VS

Zomergevoel, week 1

 

Als modern Amerikaans parfumhuis zijn we verheugd om het startschot te geven voor onze 'Sense of Summer' serie, voorheen bekend als Summer Fridays. Het hele seizoen door ontdekken we verborgen pareltjes in de VS die je 5 zintuigen zullen prikkelen.

 

We beginnen onze serie met "geluid". Terwijl je je verplaatst naar onze favoriete zanderige bestemmingen langs de kust van de VS, kun je bijna de beukende golven, het geroep van zeemeeuwen en de wapperende parasols horen.

Spring Lake, NJ

Dit verborgen juweeltje in onze thuisstaat New Jersey wordt omschreven als het "Juweel van de Jersey Shore". Het ligt ongeveer 5 mijl van Asbury Parkligt, barst dit gezinsvriendelijke stadje van de kustcharme, unieke boetiekjes en informele eetgelegenheden - een klein voorproefje van de levensstijl van de plaatselijke bevolking.

Het geluid van beukende golven, fluitjes van strandwachten en het geroep van zeemeeuwen herinneren je eraan dat het zomer is en dat je onvergetelijke vakantie is begonnen.

Hilton Head Eiland, SC

Wat maakt Hilton Head zo speciaal? Het wordt beschouwd als Amerika's favoriete eiland. Genesteld langs de kust van South Carolina vind je 12 mijl aan witte zandstranden die de harten van zowel toeristen als de lokale bevolking hebben veroverd.

Luister naar de jetski's en fietsen die voorbij razen, terwijl het lichte briesje door de bomen waait.

Cannon Beach, OR

Op minder dan 2 uur van Portland vind je Kanonstrand. National Geographic noemde het "een van de 100 mooiste plekken ter wereld" en daarom staat het op onze lijst van top 3 stranden om te bezoeken in de VS.

Tot de bezienswaardigheden behoren Haystack Rock, een van de meest herkenbare bezienswaardigheden van Oregon, en Hug Point.

Terwijl je deze iconische uitzichten in je opneemt, neem je even de tijd om te luisteren naar de golven die tegen de rotsen slaan.

Wat spuiten

Met noten van vanille, sandelhout en Amber raden we Gold Personal aan voor een zachte, nauwelijks waarneembare geur die je omhult met de warmte van de zomerzon en het zand, alsof je zelf op het strand bent.

Nu winkelen

Laat een reactie achter

Opgelet, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd