Parfums voor onderweg: reisgeuren voor reizigers

07.15.2024
Parfums voor onderweg: reisgeuren voor reizigers

Of je nu een jet-set door het land maakt of je dagelijkse routine aanpakt, vergeet niet je favoriete geuren mee te nemen, waar je ook naartoe gaat.

Ontworpen met het oog op je mobiliteit, bieden we twee reisvriendelijke parfums voor onderweg - 10 ml en 7,5 ml - die gemakkelijk in je handbagage, koffer, sporttas of broekzak passen.

Laat je favoriete full-size thuis en neem in plaats daarvan deze reisversies mee.


Mag je parfum meenemen in het vliegtuig?

Ja. Ondanks het feit dat onze parfumflesjes vloeibaar zijn, voldoen ze aan de TSA-voorschriften, dus je kunt ze zonder zorgen meenemen in je handbagage of ingecheckte bagage.

Past een reisparfum in handbagage?

Ons reisparfum past in bijna elke tas. Compact en handig, onze draagbare parfums zorgen ervoor dat er nog genoeg ruimte overblijft in je handbagage, bagage, strandtas, sporttas en nog veel meer.

Je kunt ze overal mee naartoe nemen, of je nu nieuwe bestemmingen verkent of je dagelijkse boodschappen doet.


Zijn er parfumsets voor op reis?

Ja. Je kunt een Custom Travel Trio door drie van onze 10 ml geuren in reisformaat te kiezen.

Deze parfumset geeft je de vrijheid om een voorraadje van je favoriete geur aan te leggen, je favoriete geuren te mixen en te matchen of onze Suggested Trios te proberen met onze must-have combinaties van bestsellers en onmisbare layering-producten.

Maak kennis met onze Mini Parfum Sets

Ontdek voor kleinere maten De mini-garderobeset. Deze kant-en-klare miniset bevat 5 versies in zakformaat van onze populairste geuren, van onze bestseller Milk tot het onlangs gelanceerde Juice.

Deze miniatuur parfumset heeft een handige dabber voor gemakkelijk aanbrengen onderweg.

Laat een reactie achter

Opgelet, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd