3 fascinerende herfstgeuren die de hoofden zullen doen omdraaien

09.16.2024
3 fascinerende herfstgeuren die de hoofden zullen doen omdraaien

De frisse dagen van de herfst zijn aangebroken...

Nu het seizoen overgaat in koelere nachten en onze agenda's vol staan met sociale uitjes, is er geen beter moment om je garderobe voor herfstgeuren op te frissen.

Deze 3 herfstgeuren, geselecteerd uit onze Bold collectie, zijn er helemaal op gericht om je aanwezigheid kenbaar te maken en ervoor te zorgen dat je de best ruikende in de kamer bent, zodat je alles aankunt wat het nieuwe seizoen brengt.

Van fruitig en warm tot aards en robuust, deze hoofdstrelende geuren zorgen voor een soepele overgang van de zomerse buitenlucht naar het knusse binnenleven in de herfst.

 

Juice+ Bold

Geschikt voor: Iedereen die de zomer nog even wil vasthouden.
Als eerste is er Juice+ Bold, een jammier versie van Juice. De diepe, rijke mix van aardbei, framboos en rabarber is gesudderd tot een dichte marmelade, een heerlijk gedurfde keuze voor de koudere maanden die voor ons liggen.

Nu winkelen

 Melk+ Vet

Geschikt voor: Iedereen die houdt van gezellige hangoutfits en herfstuitjes.
Als je op zoek bent naar een ideale geur voor een ingetogen herfstbijeenkomst, Milk+ Bold bevat de gezellige zoetheid van Marshmallow en Tonkaboon, in balans gehouden door de robuuste aanwezigheid van Mahoniehout.

Nu winkelen

Paper+ Bold

Geschikt voor: Iedereen die van buitenavonturen houdt terwijl ze de herfstbladeren bewonderen.
Als u zich aangetrokken voelt tot geuren die de grond raken, dan is Paper+ Bold uw herfstgeur. De noten van vetiver, hout en Iso E Super creëren een tijdloze geur die doet denken aan bemoste bossen na een verfrissende regenbui.

Nu winkelen

Laat een reactie achter

Opgelet, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd