Zomer 2024 terugblik: Onze top 5 hoogtepunten tot nu toe

09.09.2024
Zomer 2024 terugblik: Onze top 5 hoogtepunten tot nu toe

Nu zomer 2024 ten einde loopt, willen we even stilstaan bij de spannende projecten waar we de afgelopen tijd aan hebben gewerkt.

De afgelopen maanden waren behoorlijk bewogen, met als hoogtepunt de lancering van onze nieuwe geur Juice, die alle aanvankelijke verwachtingen ver overtrof.

Om samen te vatten, we:

Sap maakt een opmerkelijke plons

Na drie jaar wachten waren we verheugd om een gloednieuwe geur aan onze klanten te kunnen introduceren. Juice is onze unieke kijk op de categorie fruitige geuren, een verrukkelijke mix van rijp rood fruit en groenten zoals aardbei, framboos en rabarber.

Sinds de lancering in juni hebben we verschillende manieren geïntroduceerd om onze nieuwe geur te proberen, zodat het voor onze klanten nog makkelijker is om van Juice te genieten in hun favoriete Scent Space.

Vandaag kun je je favoriete Scent Space versie shoppen in een ffull-size of travel-size flesjeeen het combineren met een andere geur in onze Custom 30mDuo Setof proef het in een Kit.

Grondstof gelanceerd in Skins, Nederland

We zijn altijd op zoek om onze geuren dichter en dichter bij al onze klanten wereldwijd te brengen, dus we zijn blij dat we nu verkrijgbaar zijn in 5 Skins locaties in Nederland, waaronder Amsterdam.

Skins is een gerenommeerde retailer en distributeur die bekend staat om het naar Nederland brengen van niche beautymerken en biedt een doordacht assortiment geuren, cosmetica, huidverzorging en meer.

Om deze samenwerking af te trappen, organiseerde Skins een pers- en influencer persdag in Amsterdam, die werd bijgewoond door een aantal van onze teamleden, waaronder onze heroprichter en Brand Architect, Vicken Arslanian.

Commodity gelanceerd in Dover Street Market, Parijs

Commodity officieel geopend bij Dover Street Market op dezelfde openingsdag en dezelfde openingsstad als de Olympische Zomerspelen.

Deze iconische winkel in Parijs is gewijd aan schoonheid met een zorgvuldig samengestelde collectie geuren naast een gevarieerde selectie make-up, huidverzorging en haarverzorgingsproducten van over de hele wereld.

Introductie van onze Sense of Summer-serie

We hebben deze zomer ook iets anders geprobeerd en een nieuwe, vernieuwde serie geïntroduceerd. 

Voorheen bekend als Summer Fridays, onthulde onze Sense of Summer-serie bestemmingen in de VS die je moet bezoeken en die alle 5 de zintuigen prikkelen: zicht, geluid, tastzin, geur en smaak.

Je kunt al onze aanbevelingen lezen op onze blog.

We zijn een uitzendkanaal begonnen op Instagram

Via dit kanaal voor groepsberichten kunnen we rechtstreeks met jou, onze community, chatten op Instagram.

Leden kunnen op de hoogte blijven van onze laatste aankondigingen, polls, momenten achter de schermen en meer.

Klik op "chat met ons" in onze Instagram bio om lid te worden van de groep en onze laatste updates te zien.

Een voorproefje van herfst 2024

We zijn net bezig. Blijf kijken voor misschien wel onze grootste lancering tot nu toe, ons vlaggenschip in New York in oktober 2024.

Al met al was het een gedenkwaardig jaar en we kijken uit naar wat ons dit najaar te wachten staat.

Bekijk ondertussen wat er nieuw is bij Commodity vandaag.

Laat een reactie achter

Opgelet, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voor ze worden gepubliceerd